HÖHÖ:D



Fantastiskt rolig! Och ja, jag har fjanthumor!

Hallå!

Sitter och diggar lite daft punk och kikar efter nån bra hemsida där man kan beställa sjyssta kläder. Har nyligen provat att beställa ett par skräddarsydda skjortor från tailorstore.se, och skulle nu behöva ett par sjyssta chinos eller nåt. Brukar bli billigare om man beställer på internet, lättare att hitta bra storlekar också, då mina mått verkar vara slut mest hela tiden.

Tidigare under kvällen har jag spenderat lite tid tillsammans med mina hantlar, det var ett tag sen kan jag säga, och det kändes! Fruktansvärt vad otränad jag har blivit på sistone, det får bli bättring där. Jag tänkte även börja springa lite smått nu när solen tittar fram på dagarna...

Pluggar körkortsteori som en galning gör jag också, snart LÄR jag ha körkort alltså!

Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter kläder, tips mottages tacksamt!

Later!  / simon

GAH!




Crap! Kan ju inte sova! Vad är detta?! Det är ju inte ens fullmåne...eller? Nope! Får plocka lite med datorn en stund då så blir man sömnig! Eller söka rätt på en väderleksrapport från svt1 eller nått, blir alltid sömnig så fort det är vädret på tv! Vill man hålla sig vaken får man minsann vara snabb och zappa vidare när nyheterna slutat för att följas av vädret! Mer safe att kolla hur dagen blir genom att läsa tidningen istället!

Är det någon som har något tips på en skitbillig men ändå hyffsat bra mobiltelefon som man kan köpa? Tänkte ha en som jag skaffar comviq på som jag enbart skickar sms med. Har glocalnetabbonemang på min andra, och det kostar en väldans massa pengar att sms:a med det:P Och det gillas inte!

Nu blir det nattmacka! Adjö!

sennaaaaaa!

Här har ni moi igen! Tänkte att det kunde va dags att ordbajsa lite på bloggen igen:) Befinner mig i skrivande stund hemma, i stora sundby, på mitt rum liggandes i min nybäddade säng(Y). Egentligen ritar jag , men har tagit en paus för att skriva lite! Anledningen till att jag är vaken så sent är att jag under kommande dag ska till körskolan och ordna med lite ärenden i stan. Det börjar verkligen närma sig slutet nu, med körskolan alltså. Jag är nervös!
Fast, å andra sidan, Sajmon klarar allt! Det är iaf vad jag försöker intala mig själv!

Annat som rör sig i mitt tjocka, behårade huvud just nu är att jag görna skulle se lite sommar... vintern har gjort sin svängom på dansgolvet o bör nu dra sig undan o vila sig lite! Och det känns inte bättre att veta att brorsan befinnr sig i Thailand med 35 graders värme o solsken! AVIS..

Som vanligt på måndagar så längtar jag redan efter helgen och börjar bli så smått partytaggad..låt oss hoppas att det blir något skojjigt även denna helg!

Nu blev jag trött..Godnatt:)


Puh

Äntligen kan man tagga ner lite. Skickade in antagningsproven till konstfack idag! Satt uppe hela natten och gjorde klart sista uppgiften. Så är ganska trött nu kan man ju säga:P Chansen att jag kommer in är väl inte den största, men det är ju helt klart värt ett försök, men tror det kommer behövas lite mer träning för att mäta mig med alla som gått estetiska program, jag är ju gammal teknikare, vilket inte är till min fördel i det här fallet.

Imorgon ska jag in till stan. Ska nog köpa mig nåt fint som belöning för veckans hårda slit! Det tycker jag att jag gjort mig förtjänt av! Nu ska jag se efter om Heroes eller Family Guy har uppdaterats något.

Ciao!


welcome to the cool side of the pillow

ful...l

Är på kasst humör...Haft en kass kväll...Blivit påmind om kassa saker...varit på kasst ställe...känns jävligt kass ´helt enkelt. på senaste tiden hardet bara gått skit med det mesta! Så ursäkta mig om jag verkar negativ men jag har fan anledning till det!

Godnatt


ritaritarita

Arbetsproverna är fan svåra att göra alltså... kommer behöva rita 24/7 för att klara detta;P se själva

Arbetsprov inför antagning 2009/10

1. Ditt liv så här långt
Följ spåren bakåt i ditt liv. Berätta vad som fört dig hit, där du är nu. Vilka vägskäl ser du? Milstolpar i form av avgörande händelser och val, märkvärdiga möten eller viktiga saker du lärt dig, svek, drömmar, förluster, längtan, tro, hopp och kärlek...
Berätta i bild och text, en karta eller resguide till ditt liv.
Valfri teknik* och utförande, max 2 stycken A3.

2. Bildberättelse
Myten om Ariadne.
Din tolkning i form av en bildberättelse bestående av en eller flera bilder. Med eller utan text.
Valfri teknik* och utförande, max en A3.

3. Grafisk identitet
En blomsteraffär som specialiserar sig på exotiska växter.
Hitta på ett namn och skapa en grafisk profil som innefattar: Skylt, logotyp, förpackningspapper och papperspåse.
Valfri teknik* och utförande, max 2 stycken A3.

4. Affisch
Europas mittpunkt.
Var ligger Europas mittpunkt? Bestäm en position: den kan vara kulturell, politisk, geografisk eller helt subjektiv/personlig, rent av påhittad. Hur ser den ut? Vad är en mittpunkt och varför skulle den vara viktig? Din uppgift är att skapa en affisch som lanserar/marknadsför denna plats. Text och bild, valfri teknik*.
Format: vikt A2

5. Egna arbeten
Valfria egna arbeten.


Har man inte att göra så skaffar man sig;P
 Nä nu ska jag fortsätta..har inget vettigt att skriva ändå...Tjarrå!


I'll try to land on my feet, and keep on walking

Hangover

Har vart bakis hela dan fan...Klunkade i mig närmare en hel sjuttis jäger igår...ska jag inte göra igen:P var rätt djupt in i dimman ett tag sen så fick jag se allt jag ätit under dagen en gång till... huhu
Fredagen var detso mer lyckad var först hos adam med klas, linda, dansken, adam och michelle. Drack lite öl o hade det soft bara. Sen drog jag o klas till Elin där det var lite annat trevligt folk:)

Nu har jag skickat ansökan till konstfack, Grafisk design och illustration. Nu återstår at göra klart arbetsproverna och skicka in dem innan 10:e mars. Så det är i princip vad jag ska ägna den här veckan åt!

this is a nice path