Nöjd!

Helluuu! Mellanlandar här vid datorn ett tag tänkte jag;) Har nyss kommit hem från stan, har vart och tränat! Senare idag lutar det däremot åt lite ohälsosammare aktiviteter, det vankas fördelsedagsfest och utgång;D nicenice! Resten av helgen står dock oklar. Det är tydligen fest imorgon men jag är skeptisk angående hurvida den blir rolig eller inte. Fast man vet ju aldrig förän man varit där. Värt att chansa? kanske.

Snart ska jag iaf ta mig ett mål mat och förbereda mig för kvällen. Vidare uppdateringar kanske kommer lite senare;)

Pusshej!

Yoo!

Hejsan svejsan! Nu är humöret på topp minsann! Jag är nämligen, hör och häpna, LEDIG imorgon! Heeeelt underbart! Detta tack vare att vi hade öppet hus på rinman idag! Så man kan ju säga att det är välförtjänt ledighet iaf!

I det förra inlägget nämde jag fest i björstorp. Är du intresserad får du kontakta mig personligen. Det är endast för inbjudna, dvs folk som jag vet vill komma och som jag skrivit upp på listan. Tänker inte nämna datum här, den som vill veta får fråga. punkt

Det var allt! hejsi!! // sajmon



image40

My party crew ;D

[o[O.O]o]

YO! Sitter här och har så utomordentligt tråkigt så jag tänkte att jag lika gärna kan skriva lite shizz här som att göra något annat! Fast när det väl kommer till kritan så vet jag egentligen inte vad jag ska skriva :P

Jag kan ju inleda med att jag har VIDRIGT mycket träningsvärk! Tränade i onsdags, det har jag säkert berättat tidigare, och det känns verkligen nu! kan knappt spänna bröstmusklerna utan att kvida av smärtan xD Inte så härligt!
Idag var vi på sacomässan, Rinmanskolan alltså, dvs alla treor, de som anmält sig, och betalat givetvis. Det var ganska intressant må jag säga, fick kanske nån extra "clue" om vad man ska ta sig hän efter att mna tagit studenten. Jag är ganska inne på att läsa nån sorts designutbildning. Jag tycker det är något som tilltalar mig och som jag ät någorlunda duktig på:P

Skönt som fan med fredag imorrn, vilket innebär att det är sista skoldagen innan helgen, Helgen med stort "LÖNING", vilket i sin tur innebär hårt drag på krogen:D niiiiice!

På tal om drag, det är snart dags för fest i björstorp igen:D så håll er redo!!


Byezz / sajmon


Onsday

God kväll! Klockan är sju och det här är ekot. Mitt namn är Simon Jonsson och du läser just nu min förtjusande blogg!   Jag gillar inte radio. Särskillt inte p3:s morgonprogram.

Nåväl. Denna onsdag började riktigt segt. Sov RÖVdåligt inatt. Måste ha somnat strax efter 5 inatt alltså. Inte konstigt att jag försov mig, vaknade klockan nio, ganska precis den tid då jag egentligen skulle ha börjat. fick ta 10 bussen in istället och komma in i klassrummet med svansen mellan benen. hehe lät rätt kul ju;D
Efterskolan blev det iaf lite break i sporthallen, skojjigt skojjigt! Känns som om min fysik börjar hamn på rätt köl igen, jag har nämligen börjat träna igen! Great succes!
Men att gå till gymmet och upptäcka att man är mycket klenare än vad man var för två månader sedan var ingen förnöjsam upplevelse. Så nu blir det hårdträning med protein och kreatindrinkar ett tag framöver!
Ska bli härligt med lite gammal hederlig träningsvärk igen;)

over and out! // Sajmon !!!


Gäsp!

Tjenis! Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag drar mig till kojjs:) Är snuskigt trött, har vart det hela dagen. Skönt att vara av med nationellt prov  i svenska B nu iaf. Fyfan vad segt det var, man skulle skriva uppsats x( Det fanns en massa weirdo saker att välja mellan, jag valde "farliga föreblider". det verkade minst skummt. Då skulle man iaf skriva om medias påverkan på ungdomar och om bra och dåliga förebilder. Får väl se hur det går...kan bli allt mellan G och MVG känns det som.

Efter provet fick man gå hem, skönt det, svenska var den enda lektionen vi hade idag så man slutade ju skapligt tidigt=) Sedan dess har jag i princip bara gått omkring och varit trött...kollat på tv mestadels.

Men nu ska jag kiila! sayonara!


Puuh

Så landar man här till sist! SKÖNT! Har fan inte haft tid att nörda ordentligt på hela helgen, så jag har haft lite dåligt samvete;) men nu ska det åtgärdas:D
Helgen var niice! Utgång fredag och lördag med viktor och klas + några fler som man stötte på senare... Roligt fast cp-mycket folk i lördags bara blir rätt jobbigt när det är för trångt. Men annars var det great succes (Y)
Idag har det bara varit chill och plugg med Viktor..behöver fan plugga massor till fysik provet som är snart;( inte så härligt!

Försöker även ge mig själv en spark i arslet o komma igång med träningen igen, men är så jävla slö så lyckas aldrig ta mig till gymmet:P det får bli lite skärpning där!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, orkar inte det i vilket fall som helst...kommer kanske mer senare:)

L8er !! / sajmon de la morte

*(o.o)*

besök gärna min bilddagbok :)

image39



.bilddagboken.se

Oh noez!

Ojojoj fan vad det snöar! Lite jobbigt kanske! Nu måste man snart börja dra sig med kängor och vinterjacka osv. Vilket jag definitivt önskar att jag haft vett nog att ta på mig idag:P Det varnämligen inte så kul att cykla hem i allt slasket! Nej jag är inget big fan of winter om man säger så...Kan väl vara lite myspys framåt julen om man går förbi o sneglar ut genom fönstret och det är vitt ute, men annars är det bara kallt och jävligt!
Hoppas det går över snabbt, så man får njuta av sol och värme igen^^

Idag var jag i skolan, ganska chill, hade bara slöa lektioner. Därefter bar det iväg till sporthallen och breakdance ;)
Det var roligt, men jag börjar slutligen inse att jag aldrig kommer att utföra något sådant som en bakåtvolt, jag är på tok för feg :'(
Får se till att öva på mina handstands istället;)

Nä, nu knorrar magen, så passande att maten just är färdig! mmmm mm mmm!
 ciao!
182255-38

...........

Det gick dåligt.

URK

Hata plugg! Fyfän för att behöva plugga ääset av sig redan första dagen efter lovet! Jag har visst råkat hamna lite på efterkälken med mitt nationella SV B-tal. Jag upptäckte nämligen tidigare idag att jag kan komma att behöva redovisa så tidigt som IMORGON! Ingen succe!!!
Så nu blir det skriva järnet och öva tills man kan den här skiten någorlunda bra. Ämnet är "Dröm och verklighet", vilket kommer kräva en del filosofiska tankar och funderingar, vilket jag verkligen är i lite fel mood för just nu!
Så jag får väl hoppas att min nuvarande inverterade munterhet inte lyser igenom för mycket på min redovisning imorgon, om det nu blir så illa att jag tvingas ha mitt framträdande då dvs...

Aja! Wish me luck!  //sajmon


Blast!!

Förbaskat! Tredubbelt förbaskat! Skolan börjar igen imorgon. Med ett muntligt nationellt prov i svenska B och ett fysik B prov i annalkande så känns det ju inte sådär sprudlande glädjefyllt kan jag ju ganska ärligt påstå. Och efterkänningarna efter en ganska heavy helg gör ju inte att det hela känns mindre betungande.

Nä, nu skulle jag helst av allt bara trycka ned huvudet i marken och kravla ner i nån håla tills sommaren kommer tillbaks.

image37

Ciao !  //Simpa