Tisdag

Ännu en dag kryddad med tröttet. Detta är besvärligt, man får nada gjort i skolan när man är så här trött. Får hoppas att det blir bättre illa kvickt!

Idag var jag i skolan igen, andra dagen och är redan fullkomligt less på skiten...hur ska det gå!?
Jag var även på PowerGym och tränade idag, ville se hur det var där, var inte riktigt nöjd. ASK är fortfarande den stora favoriten!

Snöigt och slaskigt är det ute. Jag tycker inte om det alls. Det får mig på sånt här gnälligt och tjurigt humör, som ni kanske märkt av? Solen lyser med sin frånvaro och det är kallt och jävligt. Det som rör sig i mitt sinne just nu är bara den intensiva längtan efter sommar och sol! JAG VILL HA DET NU!!! Jag kan inte förstå mig på de människor som håller av vintern. Visst det är fint på kort, men IRL är det hemskt!
Jag vill gå i ide! ska försöka snart, måste bara äta lite först!
Hejdå, ses förhoppningsvis igen till våren!!

Måndag goes brutal!


God afton! Detta är zombien som talar. Är så sjukt trött, dagen har varit till mycket besvär!
För det första så sov jag riktigt dåligt, jag vaknade flera gånger under natten och hade väldigt svårt att somna om. Jag misstänker att det är till följd av min lätt rubbade dygnsrytm efter det förnöjsamma lovet.
Min skönhetssömn var alltså tillintetgjord och jag var väldigt trött då jag pallrade mig iväg till skolan. Dagen inleddes med en idrottslektion a'la Mats! Det blev handboll för hela slanten, jag med min magnifika bollkontroll lyckades ösa in ett mål! Plus i kanten där tror jag!
Trött och utmattad begav jag mig vidare på dagsschemat, närmare bestämt till mattelektionen och domedagsbeskedet! Vi fick tillbaka våra matteprov. Ingen glad överaskning, tyvärr, men dock ett starkt G. Så "det är ingen ko på isen" när det gäller oron över att inte bli godkänd i matte C. Jag har dessvärre lite problem med att bestämma mig för om jag vill läsa matte D eller ej. Men det visar sig nog.

Efter skolan var det dags för träning, benpass stod på schemat. Och det var precis lika tungt och jävligt som sist, inga nyheter på den fronten alltså.
På bussresan hemåt fick jag känningar av att jag inte hade ätit mat sedan klockan 11 på förmiddagen, klockan var då 6. Jag drabbades av ett ihärdigt illamående och huvudvärk. Väl hemma var inte aptiten på topp men min kära mor tvingade i mig lite mat, vilket snabbt väckte hungern till liv!
Därefter har jag legat handlingsförlamad i soffan framför tv:n hela kvällen. Kollade på "Outsiders" bland annat, det finns verkligen märkliga människor här i världen (vilken "aha upplevelse").

Nej, nu lider dagen mot sitt slut och sängen hägrar med sina mjuka,fluffiga kuddar och duntäcke! Får hoppas att den gör ett bättre jobb inatt!

Dagens ord; frammbringat av Simon: "Öronvrån"
Mycket clever må jag säga^^,

Det var allt från dagens episod! Nu ska jag hälsa på John Blund! Nattinatti<3

Lördag

Lördag lördag...hmm slut på lov och ypperligt välbefinnande, snart dags att gå tillbaks till hjärnskrynkleriet.
Jag måste medge att jag gladeligen skulle ha haft en veckas utökat lov. Det är så skönt att bara kunna sova och ta det piano!
Fast ärligt talat är det inte bara pest och pina med skolan, det är ju kul att träffa alla glada människor, även mindre glada människor. För vad för slags människa skulle man bli om man bara var hemma för jämnan!?

Idag tror jag bestämt att jag bara ska ta det lugnt! Förbereda mig för det hårda uppvaknandet på måndag morgon. Huuh jag får kalla kårar!  Jag avskyr verkligen att gå upp så tidigt på morgonen, varför kan man inte flytta skoltiden till två timmar senare på dagen? Då skulle man prestera bättre på lektionerna också! När man väl är i farten så kan man ju även förbjuda idrottslektioner som första lektionen på måndagar! Det ska klassas som tortyr.

Nu ska jag äta! Over and out / Sajmon 


Fem stjärnor till nuet!


Ännu mera måndag ( egentligen tisdag men wft ;) )

Hallå igen! Jag sitter här och segar framför datorn, känner mig sugen på att skriva så jag tänkte göra ett litet extrainlägg idag. Jag har märkt att man utvecklas mycket på att sitta o skriva lite då och då. Det är positivt!

Träningen gick bra idag! Mycket bra! Jag höjde i alla övningar, vilket kändes mycket tillfredställande!
Så nu struttar jag runt och känner mig riktigt atletisk ; )

Jag fick en förfrågan om att skriva ner min teori om vad tid är fär något. Jag kan inte garantera att det kommer bli något vidare förståeligt stycke text, men jagska göra mitt bästa.

Sajmons Tidsidé:

Tid är förknippat med rörelse, allting rör sig, för att avgöra hur snabbt nånting rör sig använder vi begreppet tid och tidsrymd. Ju snabbare ett föremål rör sig desto längre sträcka avverkas på en viss tid. Alltså  - ingen tid utan rörelse. 
Tid har inget egentligt mått, man mäter den i förhållande till de element som verkar i någon form av lägesförändring. På jorden har vi till exempel anpassat tiden efter hur planeten roterar kring sin axel, och hur vi färdas i omloppsbana kring solen.

Tid är något vi använder för att lättare kunna förstå den värld vi lever i, inte något verkligt medium, utan bara ett begrepp som vi människor har skapat.

Sådär! nu har jag lekt lite proffessor...vare sig det  är rätt eller inte så är det vad jag lyckades få ner så här på rak arm. Är det någon som har annorlunda funderingar så är det bara att knipa käft för jag vill inte ta del av dem! Haha! ähjaba'skojja

Nu är skallen tom och bloggen full! det får räcka tills vidare! Morrs!


Måndag - Lov

Bravisimo! Så härligt med en måndag då man slipper gå upp urtidigt och åka till skolan, och veta att man slipper det fem dagar framöver!

Sagan om Ringen-Race igår kl 20:30-06:00!
Jag var den ende kämpen som inte somnade!


-Viktor 11 år, i soffan till vänster, släpper en högljudd fis!
Frodo: Sam känner du lukten?
Sam: Ja det luktar sumpträsk!
Frodo: Fy vilken stank!
"läskig paus"
Frodo: Vi är inte ensamma!!!

Det tyckte jag var lite lustigt...

Nu ska jag strax kila iväg och träna med mäster Viktor. Inte så überpeppad men, är ju fortfarande nyvaken.
OJ!! Nu är kl 13:37 fan vad cool jag är(H)

Får se vad dagen bjuder på för utmaningar, nu ska jag bege mig ut i stora världen!

                                                                                                                                           Adjöken!!


Vinterdepp (långblogg.se)

Så sitter man här igen, varje kväll, varje vecka, dag ut och dag in. Ute är det skitkallt och mörkt, halsen känns som om den sjunger på sista versen, och en permanent trötthet har etsat sig fast i mitt sinne. Det enda man kommer sig för att göra om kvällarna är att sitta framför skärmen eller tv:n, eller för att spexa till det lite så kan man ju teckna. Dagtid har man ju skolan och träningen (tack och lov, annars hade jag vart en fatso) .
Jag lyckas alltid lura mig själv med att det plugg jag har som måste göras lika gärna kan göras imorgon. Men likförbaskat sitter man och segar nästa dag igen. Jag skulle behöva nån slags SuperNanny som piskar fram min självdiciplin lite grann! För så här kan det inte fortsätta, i så fall blir det inte kul att se sina betyg på avslutningen i sommar!

Nu tappade jag tråden tror jag, jag skulle ju gnälla över hur vidervärdig och fasansfull vintern är!
Jag kan inte förstå de människor som gillar vintern, den är bara kall, grå, blöt, mörk, blaskig, snorig och hostig. Ibland kan det slinka fram en sån där liten skön vårkänsla när solen skiner riktigt starkt, och man blir på gott humör, så dagen efter är det snöstorm och strömavbrott! Just snyggt!

Nej, jag kommer att välkomna den angenäma våren med mycket öppna armar! För att inte tala om sommaren!  Sitta i en skön solstol med en iskall cola i handen och spana ut över den vackra strandutsikten...mmm mm mm mmmm, yummie!

MEN...nu är det ju ett X antal veckor kvar tills den tiden är kommen! Jag kan ju trösta mig lite med att jag har kompledigt på engelskan imorgon så jag får en extra lång luring! very niice:D

Dagens resumé : 
Vaknar alldeles för sent, närmare bestämt kl 07:02. Min buss går 07:38 och jag har en bit att cyckla. Så jag fick göra mig stor brådska för att hinna äta frukost och packa alla gympakläder och träningsgrejjor.
 Sedan var det idrott som gällde första lektionen (underbart, not!). Jag med min ohyggliga träningsvärk i baken efter gårdagens träningspass var inte så pepp på att hoppa runt på studsmattor och spela fotboll...

Annars stötte jag inte på några nämnvärda bekymmer under dagen - förutom att jag tvingades följa Richard till ungdomsmottagningen, som hade flyttats! I vilket syfte han skulle dit kan jag tyvärr inte säga pga tystnadsplikt.
Efter skolan tränade jag sen raka spåret hem och dega!                                                                                                                     
                                             
                                                                                          Jaja nog med kåseri, nu ska jag sova, Au revoir!

"Morgonstund har guld i mund"

Ahh, har precis vaknat och käkat frulle! Intressant kombination med jordgubsyoghurt, kellogs special K red berries och coca cola som dryck. Håller mig nog till juice hädanefter.
Dagen ser bra ut, har redan bestämt med den alltid så alerta Viktor att vi ska dra in och träna för att sedan dra en pluggrush på biblioteket. Sanning att säga så kommer det att behövas, med tanke på att nationella provet i matte C närmar sig med stormsteg!

Får hoppas att allt går bra idag, min helg hittills har inte varit särskilt lyckad, så det vore skönt med "lite vind i seglen" så att säga.
I fredags var jag hos sofia, det  var tänkt att det skulle bli en ganska stor fest där, men hennes kära vänner från kvicksund och från hennes klass förmådde inte ta sig dit. så det blev jag,viktor,klas, sofia och matilda nklusive alla hennes estetkompisar. Ve och fasa tänkte man till en början, men det blev faktiskt riktigt rolig. det blev mycket skratt och alkoholen flödade, både inåt och utåt ( vi går inte in djupare på det ämnet).

Lördagen gick till största delen åt till att sova och återhämta sig från föregående dagens bravader!

Det var allt för mig! Tack och hej, sängkammarrave?

päpple

päpple

äpple

Idag har jag inte mått bra....
jag har i princip suttit vid datorn hela dagen, och fixat min kollosalt snygga blogg!




äpple

Hejhejhallå!

Idag har det varit en sån där skön "integöranåntingallsdag" (hittils i alla fall) alla i familjen är ute på ärenden så det är jag som är kung i huset!
Jag vaknade upp kl 11 av att solen strilade in mellan gardinerna rakt på mitt ansikte, fullständigt utsövd! Efter att jag dragit på mig mjukisbrallorna såg jag mig omkring i rummet och möttes av en mycket tillfredställande syn. Igår var jag som sagt i västerås på ikea och handlade lite grejjer till rummet. Bland annat så köpte jag två lampor, en stor matta, en huvudkudde samt en dörrmatta. För att bespara mig besväret med att ställa iordning allt idag så gjorde jag det igår natt, jag vill minnas att jag lade mig efter kl 3 nångång. Men det var mödan värt, för jag fick ett glatt uppvaknande idag i alla fall!
Idag har jag fotat lite grann, inget toppenväder men några bra bilder blev det. Jag har även lyckats konstatera att fåglar är de mest irriterande djuren som finns! Dom kan inte sitta still en sekund, så fort man riktar kameran mot dem. Annars kan de sitta och dega i evigheter utan att röra sig ur fläcken! grr

Resten av dagen har jag tänkt ägna åt tecknande och filosofering!

¡Adiós!

Invigning

Så har även jag skaffat blogg. Frågan är om det bara är för att följa strömmen eller bara av nyfikenhet. Kanske är det även till följd av tristess.. Jag är ärligt talat ingen hejare på att skriva och återberätta saker som har hänt. Men man lär sig väl!

Min fredag var inte så märkvärdig direkt, gick i skolan till klockan fyra, sen åkte jag hem och har inte gjort så mycket efter det. Kastat bort en massa tid på att rita i paint ( såg en galen video på en som ritade skitsnyggt i paint, så jag ville försöka,vilket var mindre lyckat) . Men men, imorgon ska jag (och familj) åka till brorsan i västerås för att hjälpa honom med flytten. Vi ska även till Ikea och handla.

Men nu ska det sovas! g'natt

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!