Pardon Me

ursäkta uppehållet. Har influensa så orkar inte skriva så mycket!

tjarrå!

hej hej

Hemskt mycket hej :) Denna dagen, torsdag, har varit helt okej. Jobbade som vanligt o åkte på julbord på kvällen;P Det var Ahlsell som anordnade, grossisten där farsan beställer material o sånt. Helt okej, men typ bara gubbar där;P Imorgon kommer jag antagligen få sluta lite tidigare eftersom farsan o morsan ska på nån koncert senare på dagen:) så förhoppningsvis får jag tid att hitta på nåt kul :) Vad det blir får visa sig med tiden!

För övrigt så tycker jag att det fan är på tiden att det kommer ett nytt Family Guy avsnitt snart! har inte kommit nåt på två veckor, minst! Jag håller på att få spader alltså! Gillart inte! Dålig stil av dem att plåga oss som är beroende av det på det här viset, håller på o avlida pga abstinens! Fyfan!

Det var allt, tack o hej, din dumma grej!






<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/327932/filosofi?claim=fcpzyweearr">Följ min blogg med bloglovin</a>

AYshululu

Goddagens! Idag är det lördag och jag är pigg som en mört! Har sovit från kl 02 till kl 12! 10 timmar alltså, ca 3,5 timmar längre än jag brukar! Great succes! Så som ni nu kanske förstår så är jag ju skapligt taggad inför ikväll, vet dock inte exakt vad som händer, men party ska det bli iaf, inget snack om saken... Jag är sugen på privatfest men krogen går ju såklart alltid bra som nödlösning, det har en tendens att bli lit dyrare och vingligare då bara:P

Måste ringa klas och kolla vad som händer, vet dock av erfarenhet att han antagligen ligger och sover fortfarande:P Det lilla svajnet...

nåväl, nu ska jag fortsätta läsningen...är inte på tredje boken i Harry Hole serien nu,..Asbra!

Tjarrå!

YO!

Allting rullar på som det ska, det går bra nu! Faktiskt! Har kommit igång FETT med körlektionerna...körkortet lär komma flygande snart! Jävla sofie han för den myglaren, o hon är yngre än mig! Men grattis iaf:D
Rätt skönt iaf, jag får ledigt från jobbet varje gång jag ska köra, så är ledig typ två ggr i veckan! Very niiice!
Hoppas på en nice helg, inte festa nödvändigtvis, men något roligt att göra iaf! Har festat mycket på sistonde, kan som sagt vara bra att ta det lite chill då och då!

Nu ska jag läsa lite, har börjat med Jo Nesbös "Fladdermusmannen". Har redan läst "Rödhake" av sa´mma författare, den var skitbra, så nu ska jag läsa alla!!! Rekommenderar starkt!

Tjarrå!!

hmmmm

Skulle skriva något, men glömde vad:P Osoft!
Helgen var knas iaf..haha, måste börja ta det lugnt fan! Annars lär man ju hamna på A-lagarbänken så småning om...Icke önskvärt!

well, kommer kanske mer sen!
Tjarrå!