Johmenvisst

Jahapp...Då var det långhelg. Eller halva har ju redan gått men. Det känns inte som att jag har utnyttjat den till fullo. Dels så har jag sovit megalänge och sen har jag knappt gjort något alls.Var med brorsan i fredags sen har jag bara ritat och suttit vid datorn. Fast idag har jag även varit med klas et par timmar! trevligt trevligt!
Imorgon är det valborg, klart överskattad högtid måste jag säga. Man firar ju inget egentligen. Det är bara en ursäkt för alla att festa och bli fulla, vilket i och för sig kan ha sin tjusning. Det märkliga är bara att alla bli så festgalna. Jag förstår inte varför, men det kanske är vårkänslorna som spelar sin roll...vem vet!

Jag hoppas i vilket fall att det blir en trevlig dag imorgon, trevligare än förra årets i alla fall!

hejsisvejsi!! /simon

Comeback!

Halloj kära läsare! Jag ber ödmjukt om ursäkt för att ha hållit er oinformerade under så lång tid. Men varje man behöver en liten sabbatsperiod från allt! och jag har tagit mig en bloggsabbat ett tag.
 Så, väl tillbaks igen kommer jag faktiskt inte på så fasansfullt mycket att skriva om. Har nyligen haft påsklov, jobbade för det mesta. Annars var jag med mina nära och kära, träffade släkt och vänner! Ganska så behagligt lov faktiskt. Jag lyckades slita ihop hela 3000 kronor så det var lönsamt också.

Annars står det inte så mycket på dagordningen, skola, hem och plugga, träna etc,etc... Man får bara hoppas att tiden som kvarvarar fram till sommarlovet rusar på med stormsteg, även om det är skönt med vår så är det ju ännu skönare med sommar!

Well well! Det var väl allt jag hade att komma med för stunden. På återseende!
Ciao!! /sajmon


image30
Björnligan