(Y)

YES! Big & tasty is BAAACK!! Fett nice! Var och käkade den med klasse igår...kändes nästan som att återupptäcka en sedan länge förlorad vän! Det var så gott! mmmm smaken sitter fortfarande kvar i minnet! Ahhh, happy days!

Idag var det chill, farsan skulle göra beställningar så jag hade ledigt. På kvällen blev det 40 årskalas..Micke fyller år. Rätt nice det med!
I helgen har jag noll koll på vad som händer. Klas ska till sthlm, ralle är sjuk, sandro på dreamhack och resten är väl antagligen sjuka eller upptagna dom med.. fyfy, kan verkligen inte sitta hemma i helgen, blir så jäkla rastlös. Eller iofs, ska fira min kusin som fyller 18 kl 3 på lördag eftermiddag, men det varar nog inte så jättelänge.
Hjälp mig! Något måste jag göra, ingen fest eller något sånt skojj på g som man kan smyga sig in på ? ;)

Tjarrå!

!

Snöar som fan! Svårt att avgöra om det är bra ellr dåligt... Men jag antar att det är nice, då slipper man all slask och att det är så jäkla mörkt ute. Dessutom är det ju faktiskt lite stämmningsfullt med snö. Endast en månad kvar till jul så det hör ju till!

Imorgon ska jag in till stan, måste hämta min jacka på lotus, det var ju så jävla lång kö i lördags så jag hann inte få ut den om jag skulle hinna med bussen! Så nu måste jag försöka få tag i någon ansvarig och se ifall man kan hämta den. Om inte så är jag iaf ledig imorrn...Gött!

segt..

Snö ute...eller slask är väl en beskrivning som överensstämmer lite mer med verkligheten. Jag gillart inte. Visst, det kan få vara snö, om det ändå ska vara kallt, men då ska den väl fan ligga kvar? Inte bara bli nån pissblöt sörja som skvätter och blöter ner och är allmänt irriterande. Dessutom blir det snorhalt. Inte bra...Inte alls bra. Man kan ju halka, jag höll på att halka med min dator på väg in till huset idag...tack vare slaskhelvetet. Tänk om jag trillat? Då hade datorn garanterat varit kaputt! Hemska tanke!

Imorgon ska jag till körskolan...Ta en liten lektion för att se hur jag ligger till...borde inte vara långt kvar till körkortet nu:) nicelinice! Något som är mindre nice är att jag FORTFARANDE inte har nån mobil, har varit utan sen i fredags... Känns tungt... Man bli ju helt isolerad! Jag måste fixa tillbaks den så snart som möjligt!



Puzzled...
Uncertain..
If you like me
Let it show..
If you don't...

Let me know


Here we go again,

Jaha, så var det fullmåne igen:P lustigt lustigt... Låg sömnlös igår och i förrgår, och förväntas göra så inatt igen. Har jag riktigt otur så håller det i sig även imorgon natt... vilket jag definitivt inte hoppas på!

Min dator är någorlunda återställd...jag gjorde en del rensningar osv o installerada ad-aware och rensade lite med det, i felsäkert läge, vilket var det enda möjliga eftersom i vanligt läge så hängde sig datorn. Det går dock inte att göra en systemåterställning, vilket skulle behövas, den funktionen har viruset stängt av på något konstigt vis:P
Jag får se hur det utvecklar sig..kanske blir service ändå... den som lever får se!

Nu ska jag försöka sova lite! Godnatt!


Helvete!

Mitt jävla antivirusprogram gick ut i förrgår typ, ch nu har min dator drabbats av überviruset 2008! kan inte mer än logga in på windows innan den hänger sig...så nu lär det ju bli till o lämna in den på service...fan så jävla jobbigt! köpte den för några månader sen bara....Blir så jävla sur! Råkade slå sönder min datastol igår när jag till min frustration inte fick igång det jävla aset! Så nu ska jag försöka hålla mig borta från den för att undvika att fler saker på mitt rum går sönder :P

Hejsi!!

...

...Och vad fan gör den där storken Johan Palm i Idol? Jag förstår verkligen inte, han är ju inte bra någonstans! Han rör sig som en jävla fågelskrämma på scenen, det låter förjävligt när han sjunger, visst han kanske är i målbrottet men det gör ingen skillnad låter förjävligt iaf! Och ur mitt manliga perspektiv kan jag knappast säga att han ser någe vidare bra ut heller, även om vissa brudar på något märkligt vis är av en annan åsikt.
Fast  jag måste dock medge att han besitter viss sångteknik så är det ju som kastat i sjön då rösten är som ett jävla rivjärn.
Nej, den där parveln kan komma tillbaks igen när det överhuvudtaget går att lyssna på honom utan att få huvudvärk!
Är någon av en annan åsikt och besitter någon förmåga som jag inte tillämpats, vilken gör att han faktiskt låter bra så är denne varmt välkommen att upplysa mig om saken...Jag tror dock in att det kommer förändra min syn på saken..
Punkt.

Palla!

Jag är trött, jag är hungrig, jag har ont i halsen, jag är täppt i näsan, jag är ensam, jag har tråkigt, jag hatar vintern, jag vill ha helg, jag vill ha pengar... JAG ÄR SUR!

Känns inte som en bra dag det här. Ingen bra dag alls... tänk om man bara kunde snabbspola till sommaren och bättre tider. Man skulle ju stanna till vid julafton och nyår naturligtvis;) men resten av tiden är ju bara sunk! Man skulle stanna vid maj typ, då jag fyller 20;)

nu ska jag äta, kanske gör mig lite gladare:)

Tjarrå!

Said and done!

Yeah! idag har jag, förkyld som jag är, tagit mig i kragen och gjort en massa nyttiga ärenden! Jag har bland annat varit i stan och bokat tid för körlektion, det gick inte att ringa till de asen så jag fick åka in iaf. Väl inne i stan så mötte jag upp med putte och miniralle efter att jag vart på körskolan. Det blev raka vägen till Donken, jag var utsvulten och hade dessutom inte testat den senaste, Vegas Classic, vilken var en stor besvikelse. BBQ såsen som var på burgaren var alldeles för rökig för min smak. Inte gott alls! Jag tycker faktiskt att de kan återinföra den underbara, makalösa, spektakulära, gudomliga, ASGODA BIG AND TASTY'N! Den var min absoluta FAVORIT någonsin i denna världen! Och vilken väljer dom att ta bort, JO, den! Av alla idiotiska saker att ta sig till på jorden så tar väl ändå detta priset! Det är nästan så att jag ska skriva ett argt protestbrev till den skyldige!

RIP Big and Tasty <3 det kommer alltid att finnas en del av dig kvar i min mage<3

Nåväl, Efter att jag lugnat odjuret inom mig så behövde jag leta reda på en lämplig butik att köpa en extern hårddisk från. Nära till hands var ju förstås Claes Olsson(stavning?). Men det visade sig att dom bara hade 750 Gb hårddiskar inne, och det fanns inga 500 Gb på lager. Jag ville ha en 500 Gb så jag sa att dom kunde fara och flyga! Under min jakt avbröts jag av puttes önskan att leta rätt på en mössa till honom, så vi gick runt i diverse butiker och spanade, dock utan något positivt resultat. Därefter gled vi vidare, träffade massa bekanta människor också, fler än vanligt, verkar som om alla var ute på ärenden samtidigt av någon anledning... Runt fyratiden insåg jag emellertid att Teknikmagasinet förmodligen var det vinnande kortet när det gäller mina önskemål, så vi klev in där, och vad får jag se!? JO, de har sänkt priset på JUST den hårddisken som jag ville ha med 100 kr, det fanns till och med en stor affisch som visade det underbara budskapet! och precis intill så fanns en stor korg med Bakistabletter, och som av en händelse så har mitt förråd tagit slut så jag köpte några såna också! Därefter bar det av hemåt, i mitt sköra tillstånd hann jag bli gravt utmattad av att ränna omkring bland betongen! Väl hemma ble det lite pill med nya hårddisken, sen kom bror med flickvän hem och det vankades käk! Detta följdes av långt och trevligt samtalande och för min del, frenetiskt drickande av den coca cola som stod på bordet xD

Nu börjar sockerkicken avta och jag känner mig, finally, riktigt trött! Nu har jag, tror det är första gången någonsin, som jag skrivit ett  "riktigt" blogginlägg! Jag fattar inte att det finns folk som faktiskt sitter och skriver såna här varje dag, ibland flera gånger om dagen! Helt ofattbart! Så vänta er inget mer av den här varan! Jag kommer hålla fast vid mina korthuggna, fullständigt onödiga inlägg!

Imorgon ska gamle farfarsgubben begravas, eller idag är det egentligen...ska va i kyrkan klockan ett så får se till att sova nu. Får hoppas att det inte blir allt för heavy stämning bara, har alltid haft svårt för sånt..
Nej gott folk! Sleep tight!

<O / / / / / / / / / / / / / SAJMON/ / / / / / / / / / / / / O>

Uppryckning

Hello! Idag är det en ny Simon som talar! Jag har bestämt mig för att en gång för alla ta tag i mitt liv och göra allt som jag redan borde ha gjort!
Till att börja med ska jag ta mig till körskolan och boka halkkörning och några lektioner, och eventuellt teoriprov och uppkörning! Jag ska även läsa på ordentligt om olika högskolor och ta ett beslut om vad jag egentligen vill göra under resten av mit liv!!! :( 
En annan grej som måste göras är färdigställandet av min, ralles, klas, adams, mickes, blommans och zebbas tatueringar:P Det blir ett antal timmar med pennan det;P

Jag har även bestämt att jag ska börja söka nytt jobb nu, det känns inte riktigt "riktigt" att jobba med farsan. Måste ha mer disciplin för att jag ska jobba på bra...
Men just nu är jag lite krasslig fortfarande så får väl se om jag orkar med körskolan imorgon iaf, isf ska jag köpa en extern hårddisk också. Har tänkt på det länge nu!

Och sen så ska jag se till att komma igång och träna också, börjar få dålig kondis, och har antagligen blivit lite klenare på sistone, så det ska åtgärdas inom en snar framtid!

Sen är det en massa annat smått och gott som jag tänkt ta tag i, finns en jäkla massa så skulle bli en lång lista.

det var allt för nuet... hörs! heipa!!

GÖR MIG FRISK...

NU!

Är trött på att vara förkyld och helt seg i kroppen. Kan jag inte jobba så får jag inga pengar. Och det r inte kul att bara vara hemma o sega!

FY!