Edward the scissor hands

Morrs!! Äckelmåndag dårå! Alltid lika kul, mer eller mindre sömnlös natt, matte första lektionen följt av TOF därefter idrott...lyckades göra bort mig ganska hårt då jag tvingades stå i mål på fotbollen...tänker inte berätta vidare om saken xD
Hade även redovisning på min argumentation på engelskan idag...muntligt,,,jag var galet nervös! Men det gick riktigt bra trots allt, tyckte jag iaf :) sen var det bara historia kvar och efter det åkte jag hem och njöt av en rad family guy avsnitt!! sedan dess har jag i princip bara häckat framför datorn:P

Helgen var riktigt nice! var med zebba och eliah i fredags och krogen med kals och sandro i lördags:) Det var riktigt kul för en gångs skull:) Det var förkrök och käk i lagersberg innan. Fyfan, årets garv då cpKlas berätta om sin brorsas kommentar när han hörde nån smäll i skogen:P "hmm, det kanske var Edward the scissor hand som var och pillade på reservdäcket!" . Vart fan får man det ifrån liksom!? xD Sär!

söndagen var iaf chill! tog det lugnt hela dagen:)

Nu får man väl se vad veckan har att erbjuda:) nånting kul ska väll kunna dyka upp i alla fall:)


Det var allt från mig!! Heipa!! // sajmon

image36

Trött Jävel!

Tung jävla dag alltså! Sega lektioner i skolan, hårt träningspass = Jävligt trött Simon! Fast det kändes faktiskt riktigt nice att träna, måste komma igång igen. Man blir inte måttligt slapp om man inte gör nått fysiskt ibland. På vägen hem blev jag dock sjukt trött! Somnade på bussen och vaknade precis vid min hållplats. Var så  trött så jag höll nästan på att somna när jag cyklade hem:P Och nu har jag sovit lite och kollat på en massa family guy, men är fortfarande helt trött! Tur att man har liten sovmorgon imorgon iaf, skulle bli torsk annars...

Imorrn blir det lite daaance i sporthallen också, om jag inte har för mycket träningsvärk dvs! Riktigt kul att hålla på faktiskt , kanske blir några nice bilder..vem vet ? :)

Framåt helgen hoppas jag att det blir partey! Får se om man lyckas ragga upp nån nice fest eller om man blir tvungen att dra till krogen. Börjar tröttna på Lotus fan, ingen vidare variation där inte. Menmen, man får väl ta vad som finns till hands, kanske får åka och hälsa på brorsan i Västerås annars:) vore skojj iofs!
Annars kan jag ju alltid stanna hemma och avnjuta alla Family Guy säsongerna som jag nyligen fixat^^ rena julafton fan;D hehe sööring nörd har jag blivit :P Kan fan inte sluta kolla på den serien. Akta deprimerad man kommer bli när man kollat färdigt på alla:/ usch.. Då får jag väl ägna ännu mer tid till photoshop, men det är redan för mycket tid som går åt till det:P Kanske skulle börja kika lite på skolböckerna eller nått istället:P haha
Aja...Dags för ett nytt avsnitt! Ciao!!
/Sajmon

Catch the flair
Arouse Distraction
 
The Rules Of Attraction

HelgÄlgSäljTäljFälg

Morrsning korsning!
 Det ser ut som att det är ännu en sån där behaglig hemmakväll framför datorn. Dessvärre börjar den lida mot sitt slut. Börjar få känningar av de symptom som förekommer då man fått för mycket blod i koffeinomloppet. Det skulle iaf ha varit ett ganska fyndigt skämt om det nu var så att jag drack kaffe...

Aja! Lite ressumé av veckan kanske? Jag kan ta det kort, den SÖG! För det första hade jag skitmycket plugg, för det andra hade vi idrott i måndags, simning stod på schemat(fruktansvärt jobbigt). För det tredje fick jag mitt första IG i onsdags, i matte D. Nån imbicill hade ställt om min grafritare till att räkna i radianer istället för i grader (jag förfasas över att behöva erkänna att det förmodligen var jag själv som var boven i dramat) .
För det fjärde så har det varit snorkallt varenda jävla morgon då jag cyklat upp till bussen, INTE uppskattat! För det femte så har jag ont i hela kroppen efter att jag, dum som jag är, följde med till sporthallen och körde lite breakdance med Viktor och Putte. Helt ostretchad och stel som jag är så var ju det en mindre lyckad företeelse :P Och för det sjätte så skulle jag kunna fortsätta att räkna upp en massa crap om denna veckan bra länge, så jag slutar här.

För att vara lite positiv kan jag ju berätta att jag har goda föraningar om morgondagen:) Det blir lotus FTW med en massa sörningfolk!
Vid vidare reflektioner rörande den saken så kan jag nog med all rätt påstå att det är dags att sova nu så man är vaken imorgon: )
BTW, Jag har gått och blivit Family guy-junkie! Kan inte sluta titta på den serien, KLOCKRENASTE ever! har btat av halva säsong 6 och hela femman, så jag har 4 och en halv säsong kvar att se fram emot! Victory is mine!

"Hey Brian! Take a look at my booner!"