Kryssning imorgon:D

JApp! Så var det dags! Imorgon klockan 16 går bussen till stockholm o sen vet jag inte när båten går! Kommer va ett jävla liv iaf:D Jag o boysen/ girlsen?, vet inte ens vilka som ska med, kommer härja hårt som sten! Very niice! Kommer hem igen på torsdag någon gång, har ingen koll^^ men kul ska det bli!

Idag har jag jobbat... om nån är nyfiken så har jag målat en skorsten och byggt ett vedförråd :P Ganska soft arbete!

O nu har jag tråkigt...jag har ofta tråkigt, det känns inte bra. Jag är alldeles för rastlös av mig:P Behöver saker att göra hela tiden, annars känns det som om jag slösar tid. Undantaget är söndagar då jag helst tillbringar hela dagen i sängen:P haha

Nu ska jag kolla på Chuck! Tjaråå!

Haabadoudiiii!!

Senna senna! Söndag igen. Bakis och trött igen. Fasar inför en kommande måndag igen... Livet är hårt ;)
Jag har haft en helt okej helg, utgången på lördag var nice! Kul att träffa allt folk! Börjar dock känna att det finns mer i livet än bara lotus, vore nice att pröva några andra uteställen, ev i andra städer...västerås kanske vore en idé. Jag känner även att vi befinner oss i en lågkonjunktur beträffande privat och lokalfester i dagsläget. Det är inte optimalt! Jag är A big fan of Privatfester! Så gott folk, tag er i kragen o se till att fixa lite mer housepartys!  Jag och några polare kommer eventuellt anordna en riktig rackabajsarfest snart, så gör er beredda! Det kommer bli aaaawesome!

That's all for tonight! ciao!


Boom

Moorrs! Jullovet är över, Sajmon is back in bussiness! Snickrar på o tjänar pengar, har kommit på att jag lär ju behöva börja spara lite cash snart till studier och eventuella resor! Men att spara suger! Mycket roligare att spendera... För att göra en snabb utvärdering av lovet: Julen, soft, träffade släkten osv, utgång på juldagen, var mycket med brorsan(nice), brorsan åkte till thailand(sugigt). Övningskört massa så körkortet är snart inom räckhåll!

För övrigt så börjar jag känna lite press över det det här med högskoleval...fan måste ju skicka ansökan nu i vår! PANIK! har fortfarande rutten koll på vad jag vill läsa till...måste ta tag i det där.

Helgen är ett tomt papper, no plans. om ni vill får ni ge förslag på göromål!

Cya ! hejs


If no boom today, boom tomorrow! There's allways a boom tomorrow...