Flow!

Morrs!! Sitter här och är så förbaskat besvärad av mitt " English C assessment 3" ! Jag ska skriva en artikel om en uppfinning, som om jag skrev den under samma tid som den uppfanns. Artikeln ska vara mellan 1200-1500 ord. Jag har skrivit lite drygt 600, och jag känner mig nästan klar :S  Det betyder alltså att jag måste slänga in ca 800 ord för att fylla ut det hela! Fyyyy!

I övrigt känns det som att jag har ett jävla flyt på livet! Ska till Idre Torsdag till söndag med en massa 3:or från min skola! Kommer bli hur kul som helst :D Sen kommer jag förhoppningsvis att få träffa Mercan snart igen:) Ser fram emot!!
Dessutom nalkas sportlovet, vilket är högst välkommet i dessa slitsamma dagar! Det blir chill!

Nu bör jag fortsätta på min gudsförgätna artikel innan jag somnar!

Cya!! puss!


Awesome!

I fredags var det fest hos klasseponken:) det var nice! Lördagen ägnades åt vara med viktor och att träffa Mercedes och hennes kompis mimmi, som kom och hälsade på från sthlm:) Sedan var jag och virre även hos sandro ett tag. Riktigt trevlig dag!! Måste göras om;) <3

Nu ska jag sova, är trött:) God natt!

//simon


Light!

                    image63
När det är mörkt måste man ha ljus! Idag var det mörkt, och mercedes var mitt ljus:) tack!

Skåda!

Detta är vad jag hittills har lyckats få fram! De är inte helt färdiga och en del detaljer bör finslipas, jag vet. Men det ger en överblick på vad jag har i åtanke:) kommentera gärna och sg vad ni tycker! Tjat om att tatueringar är dåliga har jag fått nog av från morsan, så gör er inte besväret att komma med sådana, de är överflödig. Tack på förhand!

Ikväll blir det nog en reunion med min gode vän Klas! Vi har inte setts på evigheter känns det som, åtminstone på ett par veckor. Så det kanske blir en gammal hederlig krogrunda eller så:) Very niice! :D

Herrå! // simon



Tattooooo

Hejsanhejsan! For you'r information så har jag ägnat åtskilliga timmar med penna i hand och producerat åtskilliga tatto-designs och mitt mål är att ytterligare ett par tatueringar inom kort ska infinna sig i mitt ritblock. När jag sedan valt ut de bästa ska jag sätta upp dem på väggen i mitt rum. Den som jag inte tröttnar på väljer jag! Pretty smart huh?;)

För övrigt så behöver jag hjälp angående ett brådskande ärende. Jag måste komma på en bra "topic" till min engelska C artikel som snart ska vara klar...Jag har inte ens börjat! HJÄLP TACK!

Det var allt för stunden, på återseende!

/ Simon

Tattoo

Halloj! Sitter här trött och hungrig som alltid:P Gårdagen var fylld av festande ända in på småtimmarna. Jag lyckades inte somna förän kl halv sju, och när jag vaknade (väcktes) var hon 10:30. Så sömnbehovet var inte det minsta uppfyllt. Men festen var kul i vilket vall som helst!

Under den senaste tiden har jag tänkt mer och mer på hur sugen jag är på en tatuering. Har gått runt med en bra idé i huvudet som vägrat att ge sig, så ag har nu skissat lite på den. Och det känns faktiskt som att det kan bli aktuellt med en tatuering till sommaren. Jag ska lägga upp en bild då första skissen är färdig!:)

hejsi ! //simon

Wonderful world

Det var INTE det första jag tänkte när jag vaknade imorse! Klockan halv sju! Det var banne mig det värsta jag varit med om på länge, kändes som om någon limmat igen ögonlocken på mig xD
Sen har jag glömt att ändra väckningssignal, hade en oerhört irriterande jäkel då jag skulle retas med någon, minns inte vem.
Ska nog följa Viktors exempel och ha gamle goe Luis Armstrongs - What a Wonderful World som väckningssignal. Finns inte många sätt som är mysigare att vakna till inte ^^

Men nu blir det nog ett heroes avsnitt sedan bums ner till matteboken:( Ve och fasa!

hejsi! // sajmon 



I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself, what a wonderful world.


I see skies of blue, and clouds of white
Bright blessed days, dark sacred nights
And I think to myself, what a wonderful world.


The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces, of people going by
I see friends shaking hands, sayin how do you do
Theyre really sayin, I love you.


I hear babies cry, I watch them grow
They'll learn much more, than I'll never know
And I think to myself, what a wonderful world


Lördagkväll...

God afton! Här sitter man klockan nio en lördagkväll ch har absolut ingetnting att göra! Det är ett sällsynt fenomen, åtminstone för mig. Jag brukar alltid komma på nått att fördriva tiden med, är det inte utgång eller fest så är det ritande eller tv osv. Men inte nu. Jag känner mig enbart ovillig och orkeslös inför alla förslag jag framför till mig själv. Kanske skulle man gå och lägga sig? Det är ju trots allt skola på måndag (helvetesjävlaskitockså) så man borde kanske försöka komma in i den normala dygnsrytmen... Men det orkas inte med.
Man kanske skulle ringa Mercan och fråga om tips^^ Japp där har vi svaret...kommer jag inte på nått snart så :) Nu tänkte jag ta en dush och en funderare. Adjö!

// Sajmon
 
image57
En sån vill jag ha:D störtskön^^

Hero

Det är nog vad man kan kalla mig nu^^ Gjorde ju faktist en rent heroisk insats för att hjälpa min trofaste vän som misslyckades med bedömningen av hur mycket alkoholhaltig substans han klarade av att förtära igår. Då vakterna började kasta en aaaaning för många blickar åt min käre väns riktning bestämde jag att det nog var bäst att förflytta sig till "the gentlemens". Efter att där inne ha lurat iväg en vakt, och min vän sedan vidtagit åtgärder för att komma på bättringsvägen visade det sig vara lönlöst. Så vi åkte hem, och NÅGON, dvs jag, fick ta hand om honom! Jag förväntar mig tacksamhet i överflöd efter detta!!

Annars var kvällen ganska angenäm:)

Det var allt för tillfället
hejsi // sajmon


image56
Mindre snygg vimmelbild som man råkade fastna på:P