Mmmmmmmm....beeer

Klockan är 3 och allt är väl! Så gott som i alla fall...mina fötter är fortfarande ordentligt nedkylda efter den mindre angenäma cykelturen hem från bussen tidigare inatt. Hade varit med klas & kompani och glott på några rullar.
Fasen vad mörkt det blir ute på nätterna nu! Såg verkligen inte ett piss på vägen, var tvungen att använda min hightech-mobil och använda lampan (en tidigare onödig finess som nu visade sig relativt användbar). Den hjälpte föga men tillräckligt mycket för att jag skulle komma hem:)

Idag var även dagen då vi tog vårat magnifika klassfoto, vilket inte blev särskilt magnifikt. Jag kommer inte bli glad då skolkatalogen hamnar i händerna på varenda gymnasieelev i eskilstuna xD Ser en aning gayig ut! ^^
Well, vi får ju åtminstone ta ett studentfoto sen när den tiden är kommen, det blir förhoppningsvis en aning seriösare.

Jag har insett en sak. Jag måste köpa jacka!! Går inte att tralla runt i min fina tunna jacka längre, det är ju snorkallt på morgnarna! Jag skulle behöva ta en tripp till Skinngubben i köping där man just nu rear ut najsiga skinnjackor och diverse andra typer av vinterjackor! Very nice ^^

 Jag måste nog se till att städa färdigt mitt rum också. Det är inte så värst trivsamt med en massa prylar överallt . Satte igång med storröjjning i förrgår men orkade inte fullborda projektet. Som följd till detta ligger det en massa gamla saker, som återfunnits i  diverse förvaringsutrymmen, i stora högar lite här och där. Jag måste ha varit en riktig liten kelgris när jag var liten. Jag hittade massvis med gossedjur som legat bortglömda i åratal! Får nästan lite dåligtsamvete när jag ser dem dammiga och tilltuffsade. Kanske ska ta lille Nallebjörnen och trösta honom lite^^ Eller inte, skulle väll kvävas av allt damm som han dragit i sig med åren, han är i behov av en rejäl dammsugning i så fall!

Nej gott folk! Nu börjar det krypa lite väl långt in på småtimmarna. Det är (förhoppningsvis) en dag imorgon också som måste bemötas. Jag råkar ha som förhoppning att det blir lite partyparty imorgon så då vill jag inte vara nån zombie. Så det är dags att börja avveckla det här osedvanligt långa inlägget och förbereda dejten med kudden :)

Pusskram hejsvejs nattinatti!!
//sajmon

image34

Me like FAMILY GUY!!

Onsdag afton...

God kväll! Så var det bloggtime igen! Yey!
Känns verkligen inte som om jag har något vettigt att skriva här just nu, men jag har så tråkigt så jag skriver ändå. Antagligen är det väl mest för att slippa undan uppsatsen om Göta kanal som måste skrivas! Urk! Tycker verkligen att det är helt ointressant.
Och nu vart jag plötsligt akut sömnig. Det måste åtgärdas!

Godnatt! //S


Reinkarnation

Morrs!
Jag har från de högre makterna fått order om att återuppliva min sedan några månader avlidna blogg.

Till att börja med kan jag ju upplysa om att skolan till min stora förfäran återigen har dragit igång och går nu på högvarv. Till saken hör att jag återigen har hamnat i ett tillstånd då jag drabbas av permanent trötthet. Skulden till detta lägger jag helt och hållet på skolan och dess ohälsosamma tidevanor.
Men rent krasst så går väl allt som det borde och ska. Ett pockande ljus i tillvaron är annalkandet av det datum då Matte D-kursen når sitt slut,vilket leder till att min resterande skolgång blir helt clean från matematik!
Dock så kommer ämnet Fysik B att återså. Faktum är att de två ämnena är hiskeligt snarlika, fysiken är bara en tillämpning av matematiken. Så helt nöjd blir jag tyvärr inte.

När jag väl är igång och gnäller över tillvaron kan jag ju även nämna att det är sliskigt väder ute. Temperaturen sjunker alldeles för fort, i mina ögon. Det har redan varit frost på morgnarna åtskilliga gånger. Det dröjer väl inte länge innan det snöar också! :(
Vintern är något jag inte ser fram emot. Kallt och jävligt, FY!

Men allt är lyckligtvis inte bara pest och pina. Helgen har varit mycket förnöjsam. Jag har umgåtts med lite vänner och även med min bror som kom på besök. Han har nyligen införskaffat ett Nintendo Wii, vilket visade sig vara djävulskt roligt! spenderade åtskilliga timmar med att stå och vifta på armarna framför TV:n.

Nu hade jag inte tänkt skriva mer. "Lagom är bäst" , som ordspråket lyder. Vi får väl hoppas att det inte dröjer alltför länge innan nästa uppdatering. Den observante har kanske lagt märke till att det har varit lite glest mellan inläggen på sistone.

Tack och hej!