pfffff

Såg en "rysare" idag vid namn "the village". Jag skulle hellre kalla den "pysare" . En okej story med potential att kunna göras rätt läskig, men likt en ballong punkterades den om och om igen av dåliga skådisar, kassa "skräckscener" och flummiga händelseutvecklingar, och all potential bara pöööös ur den. Skitfilm! Slutade asdåligt gjorde den också... nej jag avråder er å det strängaste att se på den!

Nu har jag bestämt vad som ska ske imorgon... Jag och klasse ska gliiida på stan o så kika omkring lite, kanske ta nåt att äta, o sen gliiida lite till:) Nån som vill joina? haha hänga med stans coolaste katter är väl inte fel? =)

Nä nu ska jag bannemig ta o gosa lite med kudden min, börjar bli sent... meeen, hare bra! På återseende!
 
heiipa!

Yo

Hör och häpna; jag var ledig idag med;) Jag hade faktiskt rätt ont i halsen under hela förmiddagen och fram till klockan fyra typ. Men nu har det nästan gått över helt. Kan bero på allt te jag druckit under dagen...
Imorgon är jag också ledig, oavsett om jag är sjuk eller inte, så jag får väl se vad jag hittar på då...
Nu är det snart dags att äta, faster Ellinor ska komma på besök o hjälpa till o laga mat:) kan bli smarrigt!

Herrå!!

p.s! Jag har namnsdag idag! Grattis till mig!! :D

Segt

Var hemma idag, kände mig lite risig i halsen , o så skulle farsan fixa lite stuff där jag ändå inte skulle ha varit till så mycket hjälp. Får se hur set känns imorgon, kanske är hemma då med, men isf måste jag hitta någon vettig sysselsättning. Höll på att avlida idag för att jag hade så tråkigt. Gjorde massa heeelt obegripliga saker som är heeelt utanför mina ramar för vad som är godkända vardagssysslor. Tex så städade jag rummet, bäddade om alla sängar i mitt rum, dammsög soffan, dammtorkade alla hyllor, sorterade garderoben, etc. Jag inser det nu, så fort jag har tråkigt och är lite för understimulerad så förvandlas jag till en hemmafru! Tog till och med hand om disken efter maten idag, bara sådär, utan vidare omsvep. Farsan behövde inte röra en fena! Nämnde jag btw att jag o papi är ensamma hemma hela veckan, syrran o morsan är i Rom på liten semester. Så vi får stå för allt käk o sånt för oss själva... aj aj aj! Viktminskning på intåg tror jag :P
 haha e skämt åsido, men det kan nog bli lite simpel mat i veckan kan jag tänka mig, inte som det morsan lagar, köttgrytor, massa sallad, ris, o massa sånt krimskrams. Tacka vet jag några köttbitar och potäter (Y)  ;P
Jag kommer garanterat att sukta efter hennes mat när veckan ser sitt slut!

Nu borde jag definitivt sova om jag ens ska ha en chans att försöka ta mig till jobbet imorgon, vilket inte känns allt för sannolikt för tillfället, men ska ställa klockan o kolla läget iaf. Nu misstänker jag ju dock att jag kommer vara så svinigt trött imorgon att jag kommer se det som ett "sjukligt tillstånd" och därmed finna det som en god ursäkt till att stanna hemma.
Så jag får väl helt enkelt lägga mig och fundera på vad som kan vara vettiga företaganden för morgondagen. Måla lite kanske? Eller iaf rita ett par timmar? Det kunde jag ju ha gjort idag iofs, men jag var för slö för att plocka fram grejjorna ;P

Nej, nog med detta svimmelsvammel! Kojjan kallar! Cya




Trött!

Jaha, då var helgen över... känns som att den bara försvann. Men har hunnit med ganska mycket iaf, gjorde högskoleprovet igår. Det var riktigt tungt alltså, typ 7 timmars provtid. Efter det blev det till o hänga med klas ett tag, sen drog vi på förfest hos erik. Utgången fick bli på lotus, jag vart lite öveförfriskad så det var lite segt på slutet, blev så himla trött. idag har det bara varit bakisdag, var tvungen att ta det lugnt^^

Men är det nog dags att sova känns det som! L8er

//simon



I'm stuck

Segt!

Det är måndag idag och jag är redan less på att jobba! Fan kan det inte vara helg permanent!? Jag ska iaf försöka mygla till mig lite ledigt på oktoberlovet! Då måste man ju se till att hitta på en massa skoj! Nu däremot är det sovdags, så jag ska väl kinesa lite nu:)

Later!

Vargsimon?

Fan , är så jäkla trött! Har i princip inte sovit på två dygn, inte ordentligt iaf. Har legat vaken hela nätterna trots att jag varit skittrött:P Går bara inte att sova. Varför, kan man fråga sig? Jo, därför att det är fullmåne!! Jävla skit att man varje månad ska ha några pissiga nätter bara för att den där gula bollen ska hålla på o fula sig! Det måste ju finnas nån slags vetenskaplig förklaring till varför det blir så här? Jag känner flera som har samma problem! Om du vet något, TELL ME!!
Nu ska jag se om jag kanske kan få lite sömn inatt, eller om det kommer bli ett helvet imorgon bitti också:P

God natt!

Life is Life

Nu har min farfar gått vidare till sist. Efter flera års förfall orsakat av Parkinsons sjukdom blev han till sist befriad från sitt lidande. Torsdag kväll somnade han in efter att han drabbats av lunginflammation, vilken hans kropp inte kunde klara av i sitt försvagade tillstånd.
Jag stod aldrig min farfar särskilt nära, tyvärr, men jag uppfattade honom alltisd som en stark och framför allt ,stolt man, så för min del så tycker jag bara att det känns bra att han till slut fick komma undan från det där hemska vårdhemmet. Det som känns jobbigt är däremot att farmor står ensam kvar, efter 50 år tillsammans med honom. De älskade varandra in i det sista och det gör ont att tänka på hur hon måste känna sig nu. Det måste vara som att bli lämnad ensam i världen. Fy! Tur att hon har många barn och barnbarn kvar som finns där för henne!  

Helgen har varit helt okej ändå, med tanke på omständigheterna. I fredags var lite släkt här hemma o käkade middag o drack o snackade osv. Inte så dyster stämning som tur var, jag trodde att det skulle kunna bli lite tungt men.. det var nice!
på lördagen var jag med brorsan och kusin pralin, lirade lite och rökte vattenpipa! och idag var vi hosfarmor o hjälpte till med lite trädgårdsarbete, sedan dess har jag bara softat, kollade på greenstreet holigans, asbra film. Tror det var tredje gången jag kollade på den!

Nu ska jag fortsätta med chillandet! hejsi

Vila i frid Martin Jonsson (F)


Trött!

Puh* är helt slut! Är osäker på varför men en bidragande faktor kan ju vara att jag sovit lite för lite och jobbat hela dagen... Fast det känns ändå bra att jobba, man vet ju att det klirrar skönt i kassan sen när det är löning:) oooh ljuvliga tider väntas då man får sina tusingar efter allt slit;D men fy vad man gör slut på de snabbt! Vet redan nu att nästa löning kommer delvis gå till en jacka/rock, en extern hårddisk, kläder, utekäk, sprit, etc etc... menmen...pengarna är väl till för att användas, inte sant? ;)

Kommande dagar är inte särskilt fullbokade, imorgon fylle rmin syster 18 år dock, så blir väl till att fira henne före och efter jobbet. Men i övrigt är det relativt dött. Så om någon har något bra förslag eller vill hitta på något så är det välkommet, har nämligen skapligt tråkigt om dagarna efter jobbet ; /

aja ska nog slagga strax! Hejsi!

någonting tar form

Morrs!

Det var ett tag sen man uppdaterade ser jag, så jag får ta mig i kragen och reda ut detta! Jag kan ju inte låta min ståtliga blogg ligga och damma på det här viset ;)

Nåväl, vad har man för intressant att dela med sig av idag då? humm... Det kan ju vara värt att nämna att jag kom hem från en veckas semester i Egypten igår! Destinationen var Hurghada, ligger i Egyptens östra del, vid röda havets kust. Resmålet är främst populärt tack vare korallreven som finns spridda lägs kusten. Och jag kan ju utan att överdriva säga att de var bland de ballaste utflykterna jag gjort, att kunna ligga o snorkla i vattnet flera timmar utan att frysa det minsta och se muränor, barracudor, havsormar och diverse andra konstiga firrar! Vi tog även en ökentrip på fyrhjuling till ett bedhuinläger en av dagarna. Där fick man rida kamel ( dromedar var det egentligen, men det var vad dom sa). Det var något av en upplevelse, jag hade ingen aning om hur stora de där bestarna verkligen är:P blev riktigt skrajj när den reste sig efter att man "mountat" djuret. Man kom ju upp typ 2,5 meter över marken...minst!
De övriga turisterna som befann sig i staden utgjorde dock inget vidare trevligt sällskap, det var typ bara feta ryssar och en massa andra fetknoppar från olika länder. Men flest ryssar... jag gillar inte ryssar!

Annars har det inte varit särskilt mycket på schemat... Jag var lite sjuk i två veckor, annars har jag bara jobbat och festat lite lagom som man ju bör göra då och då;)

Yeye, nu borde man väl sova, back to reality och jobb imorgon :/  Nu får vi väl se hur lång tid det dröjer innan nästa inlägg, jag har ju köpt bärbar dator så det borde väl kunna bli lite oftare framöver. Men men, den som lever får se.

Adiós!