tjolahopp

Söndag.... seg som vanligt, har inte gjort mycket bara slöat hela dagen. Ritat lite på klas tattoo, han ska bygga ut sin gamla:) Viktor fyller år för övrigt, 20 bast! Grattis till honom! Var på födelsedagsfirande hos honom igår, riktigt trevligt. Inte så många men det var nice ändå, kan vara skönt med lite lugnt party med. Han bjöd på käk som var ASGOTT iaf! mumma

I fredags var jag, klas och viktor på krogen. Vi förfestade hos Erik och jag drack lite för mycket jäger:P Minns en del dumheter jag gjorde och ber om ursäkt om någon drabbades;) tror det mest var randomfolk som fick lida av mitt otrevliga humör som tur var! De förtjänade det dock, vad jag minns. Jävla snobbar!
Jag börjar vara riktigt taggad på att ha fest nu för övrigt. Det sket sig med lokalen nu i helgen men vi ska försöka ordna en annan så snart som möjligt! Vill ju inte säga till massa att man ska ha fest o sen blir det inget alls. Inte bra för ryktet inte!

Men nu ska jag sova, har haft en fin vecka i vemdalen under sportlovet, men nu blir det back to work, tyvärr!

Hejsi!

Ssssörning!

Kryssningen var awesome! Skönt folk som var med, gott om öl, Klas blev rånad på cash, skor och t-shirt när han låg däckad i en korridor( ASKUL!!). Allt som allt, bara trevliga erfarenheter^^  Måste göras om!;)

Helgen har varit skapligt lugn, hängde lite med klas och adam i fredags, var på beirut seller o käkade! Sedan var jag o klas en sväng till Dannes bar där vi träffade en galen finne:P Vidare till sylvias där det inte var så skojj:P typ heldött. Vi fick även en liten bildtur i stan av Elin, Sabina(jonsson ;P)  o Kim...Elin kör som en biltjuv;P Kusin dök även upp senare:)

Lördagen var chill, jobbade lite med farsan och sen fick vi lite gäster o så på kvällen:)  Och idag kommer jag slöa som fan!

" Fan, när man fått smaka på köttet vill man ju äta upp det !"  haha;)

tjarrå!