Det finns dåligt väder!

Och dåliga kläder. Men nu är det riktigt tråkväder ute. Bara mulet och trist. I want some suuun! Jag vill även ha något att göra ikväll, krogen är ett alternativ men då vill man ju ha lite skönt folk att gå ut med, vilket jag inte har för tillfället. Bara en tapper vän, Klas, som är på humör! Men inte så himmla kul att gå ut bara två, så vad gör man?
Grilla, bada, sporta?Nej, där kommer skitvädret in i bilden igen. I detta nu skulle jag bara vilja sitta och mysa, men där kommer avsaknaden av sällskap i vägen. För att ta det hela kort, jag är cpdålig på att sitta ensam och göra ingenting!

image33

Heipa!

I'm back!

Borta bra men hemma bäst brukar man säga. Kanske stämmer det, kanske inte. I mitt fall stämmer det riktigt bra! Efter att ha spenderat en stekhet vecka fylld av grekisk sallad, fetaost, och grillspett på ön Samos är det ganska behagligt att komma hem till svala sverige och alla vännerna! Även om det var en skön semester så tröttnar man snabbt på sånt...men jag lyckades minsann skaffa mig en hyffsad solbränna till slut! Great succes!
Jag har nu börjat jobba med far min! Bygga hus är ganska kul ändå, dock ganska slitsamt. Men så länge man får pengar så är det ju nice!

Nu ser jag fram emot en nice sommar med sol, bad, och chill med folket!

When I saw you I knew, that you are the part missing in my puzzle
I need you to be fullfilled