Pepp som fan:D

Saturday night is gonna be the purest shit! Party all night long!! Ska bli verryyyy niiiice!!
Måste dammsuga på rummet nu, kan ju inte vara skräpigt när man får gäster...nope!
Hare nice! I'm outta here yo! / Sajmon

Måndag!

Trötter! Dagen har varit som förväntat av en måndag...seg och utmattande! Den inleddes med ett idrottspass, vi spelade badminton. Därefter en halvslapp dag i skolan.  Sedan var det dags för träning, jobbigt det med.
Nu har jag bara vart hemma, kollat på simpsons och afv!

Jag fick nyss reda på att jag inte gick vidare i uttagningen av sommarjobb på parken zoo...jävla bajsmacka! Jag som var så trevlig och tillmötesgående=(
Menmen, jag får väll skaffa ett tungt och fysiskt jobb som sist då...ack och ve!

Nu vill jag inte skriva mer, ska vara småsurig.
Hejsi! / S

image28

Johmevisst

Kanske skulle ta och sova lite nu:) vore skönt! Det är skönt med helg! Det är skönt med renbäddad säng!
Godnatt!! / sajmon



image27

Ljusare tider

Nöjd nöjd nöjd nöjd mannen här är jättenöjd... För första gången kan jag säga att jag är på vårhumör! Har alltid tyckt det varit konstigt när folk blir spattiga över våren, men nu är jag en av dem! Mitt humör är på topp! Allting går så bra, eller det känns som det i alla fall! Hoppas det håller i sig!



need a girl that i can trail


Lycka!

Äntligen våår!! Sol och värme och fåglar som kvittrar! Det är min melodi!
Man behöver inte ens jacka längre! Very nice!
Sova ska jag göra, Godnatt!

182255-26

Sexigt garv or what?

Måndag

Idrott , Träning - Trött!

Godnatt!

"Man har i alla fall kommit nån vart när man vet vad man behöver"

Söndag!

Mah Gaad! Nu är jag tlött! Tänkte bara haffsa ihop lite blogg innan jag ska sova.
Idag har jag övningskört med morsan. Jag överväger att aldrig göra om det. Inte kul när nån skrämmer skiten ur en genom att skrika till för minsta lilla grejj. Det är ju uppenbart att jag har total kontroll, jag bara testade henne lite!(A)

Men men. Bad på idrotten imorgon, kämpigt värre. Det blir väl den sedvanliga 40längderslektionen imorgon med. *suck
Bäst att lägga sig och ladda upp energi inför en sån påfrestning då...

PS! Bögbandet vann! Dåligt!

Over and out! / Sajmon

image25

Natt

Det är mörkt ute, men stjärnklart. En fin natt, dock för kylig för att vistats ute i. Jag har upptäckt att man har en tendens att bli lite butter och bitter när man sitter så här ensam och funderar. Man går in ett slags dunkel,  en period färgad av livets mindre glada dagar, även om ingenting egentligen är fel. Kanske är det vädret som gör det, kanske inte. Vilket som så är jag ofta tjurig numera, får hoppas att våren sköljer bort mörkret och locka fram smajlhumöret igen!

Nåväl, min tidigare överskottsenergi som jag kände av tidigare börjar tyna bort. Kanske är det dags at sova snart, om gud vill. Man skulle kanske dra på en film ochsomna i soffan, det vore skönt. Ingenvet hur hjulet vrider sig, det som händer det händer! 

                                                                                                                   end of story  / simon

image23

But friday IS!

Frajdej todej! Så skönt! Hade en ljuuuvlig sovmorgon, och ett inte lika ljuuuvligt halsont när jag vaknade. Egentligen skulle jag böra kl 12:45 , men jag och ett par vänner skulle till sporthallen för att dansa lite och så. Så jag tog 10 bussen in. När dansandet var avklarat och jag återigen var i skolan fick jag till min förfäran veta att datorkommunikationen var inställd. Så jag började kl 14:00 istället. Där kände jag mig snuvad på en ännu fetare sovmorgon. Dåligt!

Men efter skolan tog jag mina galoscher och trampade mig genom stadsträsket hem till morfar och mormor, där jag fortfarande befinner mig för tillfället.  Jag har nu äntligen kommit mig för att köpa en ny mobiltelefon, jag har varit lite off när det gäller det ämnet. Tidigare har jag haft min t310 som knappt fungerade, har inte haft pengar på den sen urminnes tider. Så den var inte så aktivt använd. Inkommande samtal only så att säga.
Men nu föll det sig som så att den försvann spårlöst för några dagar sen, och den stod inte att finna någonstans, trots intensivt sökande. Så nu, tack vare morfar och mormor (som ger mig en ny i födelsedagspresent i förskott), så kommer jag återigen bli aktiv inom mobilvärlden! Och tack vare dem har jag fömodligen lyckats skriva världens tråkigaste blogginlägg genom tiderna! haha

Men nu börjar det dra ihop sig till sängtime! Jag ska pressa ur det sista av dagen bara, sen ska jag sova! Thanks for your concern, cya later aligater"
182255-21

Torsdag is not the shit

Idag har det varit, och är, men inte länge till, en torsdag. Inte en helöt vanlig torsdag, utan en DÅLIG torsdag! till att börja med så har jag skitont i halsen, och så var det pisssblött att cykla till bussen imorse. Så jag var genomvåt när jag kom till skolan. Det enda bra var att vi fick sluta lite tidigare och att vi fick reda på att det är en feeet sovmorgon imorgon!

Sen har jag, vilket vissa kanske har observerat, lekt lite med min blogg. Det tar väldigt mycket tid att hålla på med sånt där, mer än vad man tänker på.Tiden bara försvinner! Nästan läskigt, man sätter sig klockan tre och så "vipps" så är hon sex. Inte bra det där.

Imorgon blir det slött i skolan sedan blir det en kväll A'la morfar och mormor. Jag ser fram emot en riktigt smarrig middag och en hel del annat smaskens! För det är väl det far och morföräldrar är tillför? Att göda upp oss unga så vi får lite kött på benen?

Men nu är jag trött, jag ska ta till vara på den extrasömn som lärarna så vänligt har skänkt oss! Goodnight!

image20

Geez

Crap! Jag är trött! Både i kroppen och i sinnet. Ska strax sova mentänkte slänga ner lite strunt här först. Idag har det varit relativt lugnt. Åkte till skolan och tränade efteråt. Sedan bar det av hemåt för att spendera resten av kvällen med att bara slöa! Skönt! Jag blir bara mer och mer trött på skolan känner jag. Har redan börjat längta som tusan efter påsklovet, trots att det nyss var lov, och vi ska inte ens tala om sommarlovet! Det känns som om jag eltar det lite väl mycket, men jag ser verkligen fram emot det! Jag har en känsla av att det kommer att bli något alldeles extra...

Imorgon är det bara en helt vanlig torsdag, inga konstigheter, endast skola och träning.
Mitt liv har börjat bli ganska enformigt. Det består i princip av skola, träning, äta, sova och sen på helgerna kanske man är med nån kompis då och då. Fester är ytterst sällsynta, och när det väl blir något så är det oftast inte så mycket att jubla över.

Där har vi ännu en anledning till att se fram emot våren och sommaren, alla blir på mycket bättre partyhumör! I alla fall jag(A)

Men nu ska jag sova, dumt att sitta uppe för länge, man blir lite smått seg i skolan då!                                                                                                                                                                                                                                                                             Nattinatti!! 182255-8

PS! Jag såg snödroppar i rabbatterna idag föressten! Ett gott tecken!

Läckert!

Sisådärja! Då var måndagen så gott som avklarad! Sköönt! Dagen artade sig bra mycket bättre än väntat, vi skonades från superfysenpå idrotten, vi fick göra vad vi ville istället. Jag tränade, vilket innebar att jag skulle kunna åka hem direkt efter skolan, en klar bonus! Idrotten földes av en slapp håltimme som varade fram till lunch. När jag tagit plats i matsalen och börjat äta rasade denna raska humörstigning dramatiskt neråt. Någonting närmade sig i stadigt tempo, till en början hade jag svårt att urskilja vad detta var för väsen, men efter panikartad undersökning fann jag att det var en vanskapt kvinna. Jag är inte den som gör mig lustig på grund av såna som har begåvats med ett mindre tilltalande yttre, men det finns de som gör det värre än det egentligen är. Detta kreatur, iklädd en mycket, mycket för liten tröja, vilket framhävde hennes enorma valkar som pressades ut utanför linningen, var något bland det vansinnigaste jag skådat sedan jag fick min första nypa luft! Hennes byxor var tätt åtsittande och skar in mellan vissa delar av den kollosala kroppen. Hennes yttre vilseledde mitt sinne så att matsalen vredsig på ett onaturligt vis omkring henne, mitt synfält liksom polariserades på något vis, det är svårt att beskriva. Jag som i denna stund förtärde korv med mos fick helt plötsligt fruktansvärt svårt att svälja, och den redan oaptitliga smaken blev rent utav vämjelig! Efter denna mardrömssyn spenderade jag fem långa minuter med att bara stirra ner i mitt saftglas och hyperventilera. Visst, man kan inte alltid rå för att man är överviktig, och kanske inte allt för fager, men man kan ju åtminstone klä sig på ett anständigt vis! Framför allt i matsalen!
Sådär, nu har jag haft mitt elaka utbrott för i år. Jag är egentligen en vänlig och sympatisk människa (?) enligt mig själv i alla fall! Vi får hoppas att jag inte skola tvingas göra liknande utlåtanden ett tag framöver!

Resten av dagen var dock mera positiv, mina ögon tilläts fånga annat lite mer tilltalande i sina nät! Gud vete vad som skulle ha hänt med dem annars, förmodligen ruttnat sönder och tynat bort, om mina instinkter visade rätt!

Nu ska jag gå och borsta mina magnifika gaddar sedan lägga  mig och brottas med mitt bångstyriga täcke. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade alldeles frusen och upptäcka att täcket låg på golvet! Klart störande!


#luring#
"Det löser sig, sa gubben och sket i badkaret"
                                                                                                                                               Adjöss // Sajmon the Glorious

Mozartkulor

Idag är det söndag. Förr har jag alltid varit antipatisk till söndagar, tyckte alltid dom var så sega och tråkiga. Men nu på min ålders höst så har jag börjat uppskatta tillfällen att ta det lugnt och vila ut. Sanning att säga har jag börjat fylla större delen av alla dagar med vila och ro. Det är inget vidare bra faktiskt, det skyfflar ju undan allt skoljobb som måste göras, även om det har varit ganska lugnt i veckan. Men min intution säger mig att det kommer ske en drastisk ändring på det inom kort.
 
Idag har jag, som ni kanske redan har förstått, bara tagit det lugnt och ägnat mig åt tecknande och filmtittade. Min mor kom även hem från Österrike inatt, hon hade varit så hjärtlig och köpt hem något som tydligen hette Mozartkulor. Skummt lät det men goda var de. Jag har en ask fylld av härligheterna vid min sida nu faktiskt, tråkigt nog har jag borstat tänderna redan så jag kan bara sitta här och bli frestad av deras delikata utvärte och väldoft.

På tal om delikatesser, en riktig tjockishelg har jag haft. I fredags var det godis, chips, läsk, daimtårta, baguetter och det vete tjyven vad mer det blev. Det blev inte bättre igår, en massa godis, återigen chips, en väldans massa mackor och en massa mat. Och idag har jag gått och småätit konstant, vad ska det bli av mig. Men konstigt nog verkar jag inte kunna gå upp i vikt. Jag är onyttigheten personifierad när det gäller sådant. Jag borde vara tjock!
Men det är ju dumt att klaga, snart vänder det nog. Den dagen den sorgen!

Nu börjar det tynga i ögonlocken känner jag. Det kan vara ett klokt förslag att gå till sängs nu, det är ju superfys a'la Mats imorgon! Ve och fasa! Det är ju för gräsligt vad jobbigt det är. Jag blir alltid lika snopen över hur dålig min kondis är. Illa
Men som sagt, nu är det dags att kojja! Tack för för visat intresse och på återseende! God natt!
image7
 

Lördag

Så var det lördag. Det känns inte som om jag har något vettigt att skriva idag faktiskt. Igår var jag hemma med syster och therese, vi moffade i diverse onyttigheter och pratade en hel del. Det var trevligt. Vi var uppe ganska länge dock, somnade inte förän halv sju.
Idag blir det förmodligen en relaaaax dag! Alltid härligt! Jag ska nog ta ett varmt och lååångt bad, kan behövas i såna här dystra tider.
Sen får man se vad kvällen har att bjuda på , kanske blir nått snarlikt med gårdagen, kanske inte... det som händer det händer!

Today is just another day
image6
UHLALA





Många dagar små

Det ser ut som om mitt försök att gå i ide misslyckades. Idag är det torsdag, Vilket leder till att morgondagen är en fredag.  Veckan har gått osedvanligt fort, kan det bero på att jag har halvslummrat mig genom skolan alla dagarna? Menmen, helgen nalkas och det är ett stort glädjeämne! Efter en så här trött vecka ska det bli skönt med lite sparetime igen! Får se vad som dyker upp, än så länge så har jag bara en massa slöa att se fram emot.

Jag blev jättearg idag under min cykeltur på väg hem från bussen. Vägen var jätteslaskig i kanterna så det gick inte att cykla där. Därför fanns det en överhängande risk att bli nedskvätt av bilarna som körde förbi. Men de flesta människor som har lite vett i sitt huvud saktar ner när de passerar en cyklist i dåligt väglag. MEN, så var det ju de, jag nämner inga namn, som inte hade vett nog att göra en sådan liten uppoffring för att förbättra en stackares tillvaro. De körde på i sitt raska tempo utan att ta hänsyn till stackars mig, och som av en händelse så var jag helt plötsligt dyngsur och iskall, med ca 2 kilometer kvar av cykelturen.
Jag kan ju säga att jag vet någon som min trevlighetsreservoar har tagit slut för! Nu är det krig!

Nu tror jag bestämt att det är dags att sova lite. Godnatt
                     $@]/\/\¤IV