Fantastiskt!

Så landar man här till sist! En riktig fröjd må jag säga, efter föregåendende dygnets intesniva stressande. Som jag nämnt i föregående inlägg var det fest igår. FEST med stora bokstäver. Det kom sanslöst mycket folk, trode knappt det var sant, än mindre att det nästan inte förekom något bråk över huvud taget. Vi räknade till att det var minst 200 personer sammanlagt. DET är vad  jag kallar fest! jag måste säga att jag är mäkta stolt över att vara delaktig i denna tillställning.
Måhända att det kanske blev lite mycket av diverse drycker men jag hade riktigt kul. Inget rävande men dock lite svajande och stapplande. Jag överväger starkt att ställa till med en liknande fest inom en inte allt för avlägsen framtid.
Nu bör jag dock återhämtalite krafter genom att släpa mig bort till sängen och ta en liten luring...

G'natt! // simon
 


image32

HUNGRIG!

God afton! Jag har nyligen kommit hem från skola och träning. Jag är äckligt hungrig! försökte plugga lite konstruktion, har prov imorrn, men det sket sig för magen knorrar så mycket så jag får ingen koncentration... Nere på undervåningen kan jag höra till både förtvivlan och lättnad att det lagas mat. Nu kan jag även känna lukten av stekt kött slingra sig upp i näsborrarna, magen kurrar kraftfullare än någonsin. Snart kommer jag väl börja se flygande hamburgare och liknande... För att göra en lång historia kort, jag tycker INTE om att vara hungrig. Jag tvivlar även på att andra människor tycker om när jag är hungrig, jag har nämligen en tendens att utveckla ett ypperligt dåligt humör när jag utsätts för hunger. Så det är säkrast att ge mig mat om jag ber om det!

Ett annat orosmoment är det faktum att jag hade nationellt prov i engelska B idag. Visserligen kändes det som att det gick ganska bra, men hörförståelsen var nog ingen höjdare. Jag chansade på flera frågor. Inte bra!

Nu över till något helt annat! På fredag är det fest, vilket är ett riktigt glädjeämne! Det är nämligen så att jag, Zebba och klas ska ställa till med kalas ( najsigt rim där ). Det blir många människor och bra musik. Inte illa!!

Men nu måste jag gå ner och tysta odjuret i magen min, hasta la vista!

//////////sajmonimage31