YO

Har kommit igång ordentligt med ritandet nu. Känns riktigt roligt, fantasin flödar och jag har hur mycket idéer som helst, så jag försöker skissa ner de bästa på papper så jag inte glömmer bort dem.

I övrigt så är allt annat också bra! Krigar lite med CSN om pengar bara men det ska lösa sig!

Hejsi!

Weird!

Hallå! Den här helgen har varit den absolut lugnaste på åratal för min del, ändå är jag galet trött! Jag förstår inte logiken. En söndag efter hårt festande fredag-lördag kan jag förstå är lite seg, kanske även med vissa inslag av huvudvärk och illamående. Men den här helgen har jag inte druckit en droppe alkohol och ändå känner jag mig lite småbakis och supersliten. Det är dåligt!

Men annars har helgen varit klockren, kollat massa film och family guy och bara chillat. Sånt behövs ibland!
Men nu är det plugg som gäller, Tjarrå!

Hallå!

Nu har det varit tyst tillräckligt länge här tycker jag! Kände bara att jag behövde samla in lite vettiga saker att skriva om. Det har hänt ganska mycket under det nästan gångna året sedan mitt senaste inlägg! haha

Till att börja med kan jag ju berätta att jag inte längre bor i Eskilstuna, jag har nämligen börjat plugga och flyttat till Gävle! Jag kom in på ett program som heter "Design och träteknik". Det är precis vad det låter som, en designutbildning med inriktning mot trä. Vi lär oss om träets uppbyggnad och olika metoder att behandla det och forma det. Utbildningen är som klippt och skuren för mig, tycker jag själv i alla fall.
Jag har flyttat in i en mysig tvåa i ett område som heter Sätra, det finns massor av studentlägenheter så det är rätt nice med folk i sin egen ålder överallt.

Under sommaren fortsatte jag jobba som snickare, rätt nice ändå att få vara utomhus större delen av sommaren. Jag var även på peace and love, vilket i vanlig ordning var grymt kul! Sedan var jag med familjen till Norge och hälsade på några vänner, passade även på att bestiga nordens högsta bergstopp. Det var sjukt jobbigt.

Så nu spenderar jag större delen av min tid i skolan eller här hemma i lägenheten. Förhoppningsvis blir det väl mer bloggande nu när man har lite mer tid över till sånt.

Hare nice! / Simon