Söndag

Så var ännu en helg avklarad... Den har vart riktigt nice faktiskt:) Var på fest i kjua i fredags, kände en hel del där, så det var kul, men det var en del osoft folk där också så det drog ner lite. Men allt som allt så var det kul. I lördags kom brorsan hem, så det blev hemmakväll med honom och la famillia:)

Idag har det bara varit chill. Har en del i skolan kvar som måste göras, så det får väl bli lite sånt under kvällen antar jag.

Kanske skriver något lite mer intressant senare under kvällen. Tills dess, adjö!

//sajmon

Lame

Elloo!
Dags för ännu ett inlägg? " JAAAA! " .
Till att börja med kan jag ju rapportera att helgen var riktigt nice! I fredags kom som sagt sofia och hennes föräldrar på besök o det blev middag osv..trevligt trevligt. I lördags var det chill o sen fest i näshulta. Ganska osoft place Näshulta...Men festen var klockren ;)

Nu känns det bara som att man måste få tiden att gå snabbt till nästa helg:P plugget går riktigt segt nu alltså...
ska bli riktigt skönt att slippa skiten!! Bara nån månad kvar!

Får väl se om det händer nåt nice i veckan.. om inte så lär i alla fall helgen bli sörning!

pusshej


ice ice baby

sitter i skolan.. har samhäll, riktigt boring faktiskt!  men snart ska jag o kalle ner o mysa på stan ;) Ska dra en solning för att eliminera den eventuella spökfaktorn som lätt blir en bieffekt från vinterns dystra dagar. Inte nice att se ut som en likmask liksom!
Ikväll blir det middag med syssling och föräldrar, så det blir chill:)

Party imorgon kanske?

hejsi! // sajmon

Ohno

SV-C Redovisning om Ernest Hemingway är INTE skiten! ;P

Blir det uppesittarkväll måntro? Hoppas inte, men då får jag dissa bloggen och jobba vidare!

hejsi!

Ninjasajmon

Någon gjorde sig förtjänt av svart bälte i karatefylla igår tror jag! Planerat var förfest i borsökna och sedan lotus! Första ölen knäpptes kl 17 hos klas, sedan blev det 18 bussen in till borsökna, där vi spenderade lite tid hos kalle innan vi drog till föfesten hos jennie. Det var trevligt, men när jag druckit upp mina öl och mitt vin och var precis lagom berusad dyker det upp en vänlig själ vid namn Dennis(tror jag) som hade i åtanke att bjuda mig på tequilla. Full och glad som jag var, var det ju en självklarhet att jag skulle ha tequilla. Effekten blev destruktiv. Jag däckar utanför bowlinghallen och försöker inte ens ta mig in på lotus.
 Mitt nästa minne är att jag vaknar upp i en, för stunden, främmande lägenhet på destination okänd. Jag vandrar omkring och försöker hitta personen som bor i lägenheten utan framgång. Jag hör dock ganska brutala snarkningar från ett sovrum, men jag vågar inte öppna dören och kika in. Jag kikar ut genom ett fönster och ser att lägenheten är belägen vid kloster kyrka. En klocka ringer i bakhuvudet och jag inser att jag är hemma hos Maud, Klas mamma. Obehagligt - ja! Ingen mer tequilla för Sajmon!

over and out! - Sajmon

YEE!

Helloo! Mi scusi för att jag inte bloggat på länge, om det nu finns nån kvar som kikar in på bloggen;P Har bara haft übermycket att göra så har inte haft tid och ork att skriva! Men nu börjar det lugna ner sig, sakta men säkert...Det närmar sig studenten;) Både spännande, svajnroligt, men också lite spooky. Har ingen koll på vad jag ska göra härnäst. Har tänkt jobba och resa i ett år, men jag suger på att söka sommarjobb, och det börjar bli mäkta sent för det nu. Kanske blir ännu en sommar med farsan, inte fy skam iofs:)

För övrigt så var det påsklov för inte så länge sedan. Det var awesome! Inleddes med en resa till Vemdalen med Sofia, Klas, Matilda, Edward och Viktor! Det var grymmt roligt, kanske blev lite väl mycket dricka och tillhörande aktiviteter:P Men det var riktigt VÄRT!  Cred till Fias farmor Siv som agerade mamma åt oss när vi var där uppe;P

Lite aktuella saker är väl att det är engelska c prov på fredag, artikelskrivning. Är ganska förberedd så det känns inte så farligt. På fredag blir det förmodligen lite reunion hos sofie, alla från "gamla gänget" ska träffas o käka o dricka lite. Trevligt trevligt, det var länge sedan:)
Lördag-söndag - No plans! Helt öppen för förslag så nämn gärna om det är nått nice på G ;)

Nu är det dock dags för en dusch sen tv och läggdags!

Heipa!! // Sajmon



PS!! Projekt högtalarbygge gick bra till slut! Inget betyg givet ännu men det känns som att vi förtjänar något högt ;) Godnatt!! DS