Hallå!

Nu är döingen uppe och vandrar igen. Jag verkar vara helt oförbätterlig när det gäller det här med att blogga. Man bli lite upptagen några veckor sen är det kört, då glömmer man bort bloggstackarn. Känns väl som att det kan vara på sin plats med en liten briefing om vad som försigår i mitt liv!

Just nu läser jag lite kurser på mälardalens högskola, det är främst ett tidsfördriv fram till nästa höst, då jag ska söka industriell design. Dock så väljer jag kurser som har emd design och skapande att göra, så det är inte helt bortkastad tid i alla fall.
Jag har flyttat in till Eskilstuna, bor precis vid Café Kaka för de som vet vart det ligger. Jag delar lägenhet med min bror för tillfället, håller på och snokar runt efter en egen lya till ett överkomligt pris. Man blir inte rik av att studera.

Vad mer finns att förtälja, Körkort har jag tagit, tog det på min 20årsdag. Väldigt hungrig för tillfället, men det ser tomt ut i kylskåpet.
Till vardags ritar jag mycket. Det blir en beställningsjobb på tatueringsskisser, har inte lyckats ta särskilt bra betalt ännu men det kommer, ska även köpa tatueringsmaskin och börja träna på det! Det ska bli riktigt spännande.

På dagens schema står Matematik klockan 15:15. Jag började känna mig seg i skallen så jag valde en enkel mattekurs för att fräsha upp lite därinne.

Nu känns det däremot hemskt krisartat det där med mat. Måste kila iväg och äta något. Får hålla tummarna på att jag lyckas hålla liv i bloggen ett litet tag i alla fall!

Hej så länge!